WOD4LIF(V)E

Waar staat de naam WOD4LIF(V)E nu precies voor?:


WOD staat voor Workout Of the Day (Training van de dag). Een in de sportwereld een veel gebruikte term. Wat wij er mee bedoelen is dat het niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend is en dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging kan zijn.


LIFE: Onze projecten ondersteunen om een juiste balans te vinden en een gezonde levensstijl te hebben.


LIVE: Wij zijn iedere dag actief bezig met het ondersteunen van goede projecten welke bijdragen aan ons hoofddoel “Een glimlach voor iedereen

 

Wat is WOD4LIF(V)E?

WOD4LIF(V)E heeft als slogan “Een glimlach voor iedereen”. Dit is precies waar WOD4LIFVE zich dagelijks sterk voor maakt.
Wij geloven in het principe van “Wie goed doet, goed ontmoet”, want hoe mooi kan het zijn om volledig belangeloos een goede daad te verrichten zonder er zelf iets voor terug te verwachten. De glimlach die dit bij de mensen geeft is zoveel zeggend en onbetaalbaar. Dit is wat wij doen en waar wij voor staan.

Samen zijn wij WOD4LIF(V)E

 

Een glimlach voor iedereen.

In de huidige samenleving is het niet altijd mogelijk om alles in je eentje op te lossen. En in vele gevallen hoeft dit ook niet altijd. Wij zijn er vanuit WOD4LIF(V)E om een steentje bij te dragen, de ondersteuning te bieden die nodig is en om de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te houden.
Wij gaan samen op zoek in onze netwerken om tot een passende oplossing te vinden, zodat het weer mogelijk is om even te genieten, de juiste balans weer te vinden en het allerbelangrijkste om weer eens even te lachen, want een glimlach op iemands gezicht kost niets, maar is juist zoveel waard.