Deze kleurplaat actie is begonnen met de opening van de ‘Minibieb De ZuidOost’ in Zuid-Oostsingel 21 te Bergen op Zoom.

Dit is een leuke indoor minibieb die voor iedereen toegankelijk is tijdens openingstijden. Boeken, tijdschriften, Dvd’s, spellen en puzzels kunnen geleend, geruild of meegenomen worden. Dit is allemaal gratis en er is een mooie collectie voor zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard kunnen er ook boeken gedoneerd worden.

De kleurplaten zijn ontworpen door Marloes Rijper Art en in drie verschillende leeftijdscategorieën: 0-6 jaar (kuikens), 7-11 jaar (meisje bij boekenkast) en 12-17 jaar (fantasie wezens). Er zijn dus ook drie prijzenpakketten te winnen, in iedere leeftijdscategorie één.

De kleurplaten zijn te vinden bij de Minibieb De ZuidOost en binnenkort ook op verschillende andere plekken in Bergen op Zoom. Ook is het mogelijk de kleurplaten te downloaden, hieronder.

De kleurplaten kun je inleveren bij de Minibieb De ZuidOost of in de brievenbus van De ZuidOost op Zuid-Oostsingel 21 Bergen op Zoom. Je mag ze ook per post versturen naar hetzelfde adres o.n.v. Minibieb De ZuidOost.

Vermeld duidelijk je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en email-adres. Mocht je dan de winnaar zijn kunnen we contact met jou opnemen en zorgen dat jij het prijzenpakket in ontvangst kan nemen.

De actie loopt van 03-03-2022 tot 16-04-2022. De kleurplaten worden beoordeeld door een jury die inzicht heeft op kleur, originaliteit en kunst. De bekendmaking van de winnaars zal op 23-04-2022 plaatsvinden, tijdens wereld boekendag.

Kleurrijke groeten,

Team WOD4LIF(V)E

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuid-Oostsingel 21
4611 BB Bergen op Zoom

 
Kleurplaat 0 - 6 jaar 

Download

Kleurplaat 7-11 jaar

Download

Kleurplaat 12- 17 jaar

Download