De Kinderhoek - Op de T Festival

De kinderen kunnen lekker spelen, ravotten, knutselen en nog veel meer tijdens het festival 'Op de T'. Terwijl ouders lekker kunnen genieten van gratis muziek en entertainment, kunnen de kinderen lekker de kinderhoek in. WOD4LIF(V)E sponsort dit jaar de kinderhoek en mag daarom 40 gratis strippenkaarten t.w.v. €5,00 weggeven. 

 

Stuur een e-mail naar actie@w4l.nl en doe dit voor 28 april 2024

 

Om kans te maken op gratis kaarten voor de kinderhoek van het festival 'Op de T' hebben de volgende gegevens nodig:

Naam van het kinderen

Leeftijd van het kinderen

 

Voor de kinderhoek geven we maximaal 40 vrijkaarten weg voor de kinderen. OP = OP! We werken op volgorde van aanmelding, zorg dat je aanmelding compleet is! Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan ook weten, zodat we nog andere kinderen kunnen verrassen met gratis strippenkaarten.

We reageren over het algemeen binnen drie dagen op jouw e-mail. We hebben enkel contact via mail, telefonisch contact over deze actie is niet mogelijk.

 

LET OP: Het festival is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het festival: https://opde-t.nl/

 

Heb je kaarten gewonnen?

 

De kaarten kun je ophalen tussen 13:15 en 14:30 uur bij de kinderhoek tijdens het festival.

 

Op de T - Festival
Wilheminaveld
Bergen op Zoom

 

Op de T – Festival is geopend van 13:30 tot 21:30 uur op 9 mei 2024

 

Zoek de personen in W4L Crew shirts en vermeld je naam en haal je kaarten op en spelen maar…

 

Wij vragen jullie ons te helpen de glimlach nog verder te verspreiden. Je kunt dit doen door onze acties te delen op jouw social media en te vertellen aan al je vrienden, familie en kennissen over WOD4LIF(V)E. Zo kunnen wij nog meer personen bereiken met onze leuke acties.

 

Lekker gratis spelen, springen en genieten op donderdag 9 mei (hemelvaartsdag) bij 'Op de T Festival' op het Wilheminaveld in Bergen op Zoom. WOD4LIF(V)E geeft 40 gratis strippenkaarten weg voor de kinderhoek.