Over W4L

Onze slogan zegt al veel over onze doelgroep “Een glimlach voor iedereen”. Wil dit dan zeggen dat er voor iedere actie of project een zeer brede doelgroep is? Het antwoord hierop is nee, iedere actie of project heeft zijn eigen specifieke doelgroep. Dit maakt dat de doelgroepen voor alle acties of projecten bij elkaar uiteindelijk “iedereen” zijn.

WOD4LIF(V)E is een goede doelen organisatie
voor regio Bergen op Zoom. Haar doelstelling is het bezorgen van een glimlach op het gezicht van iemand die een steuntje in de rug goed kan gebruiken of die het gewoon eens verdient. Om dit te realiseren heeft WOD4LIF(V)E ACTIES en PROJECTEN op het gebied van: ACTIEF & ENERGIE + SOCIAAL & REGIONAAL.

De naam WOD staat voor Workout Of the Day.
De woorden Life en Live zijn logisch te verklaren voor een vereniging die bijdraagt aan het levensgeluk van de mens. De totale doelgroep is breed, want sociaal- maatschappelijke problemen komen voor in alle lagen en leeftijden van de samenleving. Ieder project of actie heeft daarom ook zijn eigen doelgroep.

Pay it Forward

WOD4LIF(V)E kan niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen. Dit is het Pay-it-Forward principe wat als rode draad door alle projecten en acties heen loopt. Belangrijk om hierover na te denken
en bewust van te worden. Het iets doen voor iemand anders hoeft niet altijd geld te kosten.

 

Wat wij vragen aan jou is om de glimlach door te geven aan anderen. Laat iedereen het plezier beleven van de glimlach op iemands gezicht.

Wat zou jij kunnen doen als Pay it Forward? Enkele voorbeelden zijn:

  • Trakteer een ander op een kopje koffie of warme maaltijd.
  • Deel licht en energie met mensen over de wereld door meditatie.
  • Breng spullen naar minibieb, weggeefwinkel of voedselbank.
  • Collecteer voor een goed doel.
  • Kook voor iemand.
  • Begin met vrijwilligerswerk.
  • Laat de hond uit of doe boodschappen voor iemand.

 

De voorbeelden zijn eindeloos. Laat je hart spreken en doe iets voor een ander waar jij je goed bij voelt.