Miss Beauty of Noord-Brabant

Miss WOD4LIF(V)E 2022:

 

Amber van de Leijgraaf is onze eerste Miss WOD4LIF(V)E, omdat we in dat jaar ook gestart zijn als hoofdsponsor van Miss Beauty of Noord-Brabant. Amber werd gekroond op 15 maart 2022.

 

Amber over WOD4LIF(V)E: “Vanaf kleins af aan zorg ik al graag voor jongere kinderen. Naast kinderen zorg ik ook graag voor anderen. Het welzijn van mensen staat bij mij bovenaan! Hierbij is het motto ‘Een glimlach voor iedereen!’ op mijn lijf geschreven.

 

Toen ik gescout werd voor Miss Beauty of Noord-Brabant 2022 kwam ik in aanraking met WOD4LIF(V)E, aangezien zij de hoofdsponsor zijn van MB-NB. Ik heb een enorme persoonlijke groei mogen doormaken tijdens het traject van MB-NB. Daarnaast kan ik, dankzij W4L me nog verder ontwikkelen d.m.v. andere te helpen.  Met trots mag ik nu zeggen dat ik Miss WOD4LIF(V)E 2022 ben geworden en hierdoor mij als lid van het team mag benoemen.

 

Naast mijn baan als onderwijsassistent/pedagogisch medewerkster op een speelleercentrum ga ik met vol enthousiasme en goede energie de samenwerking aan om vele mensen en verschillende doelgroepen een glimlach op het gezicht te bezorgen. Niets maakt mij gelukkiger dan anderen te zien lachen.

 

Iedereen verdient het om een keer in de spotlight te staan. Bij Miss Beauty wordt vooral gekeken of je je persoonlijk wilt ontwikkelingen. Dat je van binnen straalt en daardoor ook van buiten. En wil jonge dames van 15 t/m 27 jaar een kans geven om op een groot podium in Nederland, of zelfs internationaal te laten stralen.  

 

Vaak krijgen wij de vraag wat de link is tussen WOD4LIF(V)E en Miss Beauty. Er bestaan nogal wat misvattingen over dit traject. Miss Beauty staat voor groei en persoonlijke ontwikkeling en het kunnen stralen op een podium in glamour. Maar naast dit alles staan ze ook synoniem voor teruggeven en dit doen ze door liefdadigheid via de Linda Foundation, dit is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen we meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Dus het is een avontuur met diepgang. Het hele traject wordt geld ingezameld voor dit doel en stimuleren ze de missen om allerlei acties te doen en zich in te zetten voor de maatschappij. Wij gaan samen met Miss Beauty of Noord-Brabant nog een stapje verder en zo doen wij samen ook allerlei acties. Naast de december challenge, waarin ze zelf een manier moeten bedenken hoe ze iemand kunnen helpen, zijn de missen ook heel actief met onze kerstpakketten actie.

Waar moet een Miss aan voldoen om Miss WOD4LIF(V)E te worden?

 

WOD4LIF(V)E is een organisatie die "een glimlach voor iedereen" wil bezorgen. Dit doen ze met verschillende acties op actief & energie en sociaal & regionaal. De acties en projecten doen ze in verschillende doelgroepen om zo iedereen te kunnen grijpen. Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen wel iemand.

 

UITGELICHTE VAARDIGHEDEN:

 

 • Je zet je graag in voor andere.

 • Je bent flexibel.

 • Je kan met verschillende doelgroepen werken.

 • Je bent sociaal en kunt met onbekende mensen te praten/samen te werken.

 • Je kan in groepsverband werken.

 • Creatief meedenken.

 

Acties:

 

 • Dag van de Glimlach

 • Jungledag

 • Kerstpakket actie

 • Zomervakantie actie

 • Verjaardag actie

 

Projecten die we samen met Miss WOD4LIF(V)E gedaan hebben:

 

 • Smooth moves

 • Bingomiddag voor (verstandelijk) gehandicapten.

 • Borgvlietse jaarmarkt Bergen op Zoom.

 • Opening WIBOZ (wooninitiatief Bergen op Zoom).

 • 24-uurs WOD met Home of Heroes.

 • Op de T festival.

 • HEROES FOR HEROES spinningmarathon tegen kanker.

 

Word jij onze nieuwe Miss WOD4LIF(V)E?

Foto's door the light portraits

MISS WOD4LIF(V)E 2023

 

Anouck van Heerden onze nieuwe MISS WOD4LIF(V)E gekroond op 11 februari 2023 en daarnaast zie je Indy Kortbeek de 1st Runner up.

 

Dit jaar hebben we niet 1 maar 2 Missen in ons team erbij. We hadden tijdens het traject een top 4 samengesteld van die missen die wij een goede aanvulling voor WOD4LIF(V)E vonden. Onze nummer 1 is Anouck van Heerden. Echter waren wij niet de enige die haar nummer 1 vonden, want ze werd ook Miss Teen of Noord-Brabant. Door deze titel heeft zij het erg druk met het traject van Miss Beauty of the Netherlands de komende tijd en gaat zij haar uiterste best doen om Miss teen of the Netherlands te worden. Aangezien nummers 1 en 2 bij ons heel dichtbij elkaar zaten, ligt het voor de hand dat wij onze nummer 2 (1st runner up) Indy Kortbeek erbij betrekken. Zij is super gemotiveerd en heeft heel veel zin om ons te helpen. Welkom in ons team!

 

Anouck over WOD4LIF(V)E: "Door mijn deelname aan Miss Beauty of Noord-Brabant, ben ik veel zelfverzekerder geworden en heb ik mijn echte realistische glimlach weer helemaal terug! Ik voel me hier thuis! Dit gevoel heb ik ook gekregen mede dankzij WOD4LIF(V)E. Zij geven mij zo’n superfijn gevoel en zijn heel sympathiek. Ik wil ook aan deze normen voldoen. Ik vind het belangrijk dat iedereen een echte mooie glimlach heeft. Ik ben blij dat ik gekroond ben als Miss Wod4lif(v)e 2023! Zo hoop ik samen met dit mooie team veel glimlachen te creëren, zoals hun ook bij mij gedaan hebben!

Liefs, Anouck miss teen of Noord-Brabant en miss wod4lif(v)e."

 

Indy over WOD4LIF(V)E: "Doordat ik meedeed aan Miss Beauty of Noord-Brabant heb ik WOD4LIF(V)E leren kennen. Ik vind WOD4LIF(V)E een superleuke organisatie die een glimlach op iedereens gezicht brengt. Zelf hou ik ervan om met kinderen om te gaan. Ook ben ik in opleiding tot dans juf en vind het superleuke om aan kinderen les te geven. Volgend jaar wil ik dan ook graag de opleiding entertainment en performance gaan doen. Ik vind het ook fijn dat ik met open armen word ontvangen in het team van WOD4LIF(V)E. Als miss WOD4LIF(V)E 1 Runner up hoop nog super veel leuke  acties te mogen doen samen met het gezellige team van WOD4LIFVE."

Miss WOD4LIF(V)E 2024

Op zaterdag 3 februari 2024 was de finale van Miss Beauty of Noord-Brabant zijn. Mirjam de Jonge droeg haar kroon over aan Danayé-Mila Van Egmond als de nieuwe Miss Beauty of Noord-Brabant en Anouck van Heerden droeg haar kroon over aan Jamy Peters als de nieuwe Miss Teen of Noord-Brabant. Ook wij hebben dit jaar weer een nieuwe Miss WOD4LIF(V)E 2024 gekozen. Kiki Wolfs mag onze titel een jaar lang dragen. En mocht zij verhindert zijn bij acties zal Sterre van der Zanden de 1st runner up haar teken overnemen. 

 

Kiki over WOD4LIF(V)E: "Het heeft altijd al in mijn aard gezeten om anderen bij te staan en mensen aan het lachen te maken. Erg geïnspireerd door het voorbeeld van mijn ouders, die zelf altijd klaarstonden om anderen te helpen.

Mijn deelname aan Miss Beauty of Noord-Brabant 2024 bracht mij in contact met Wod4Lif(v)e en ik was meteen verkocht! "Hoe prachtig is het dat er een organisatie bestaat die perfect resoneert met mijn kernwaarden?" dacht ik bij mezelf. Stiekem koesterde ik de hoop om de nieuwe Miss Wod4Lif(v)e te worden. En die droom werd werkelijkheid; met trots mag ik nu zeggen dat ik Miss Wod4Lif(v)e 2024 ben!

Elke dag zet ik mij in om anderen vreugde te brengen en een glimlach te verspreiden. Ik kan dan ook niet wachten om dit samen te doen met Wod4Lif(v)e!"

Kiki Wolfs

Miss WOD4LIF(V)E 2024

Sterre van der Zanden

1st Runner up Miss WOD4LIF(V)E 2024